Kuddar - Sovkuddar

För ett bra välbefinnande behöver du sova bekvämt och ergonomiskt och då är det viktigt att välja en bra kudde. Det är viktigt att du väljer en kudde som passar dina behov beroende på hur du sover och vilket material du vill ha i din kudde. Vi har lyxiga dunkuddar med anddun och fjädrar, trekammarskuddar, ergonomiska kuddar och fiberkuddar att välja mellan.

Kuddar

Det är inte bara en bra madrass av hög kvalitet som gör att du sover gott om natten, utan det är lika viktigt att du har en riktigt bra kudde som passar just dig. Alla människor är olika och har olika sovstilar vilket påverkar valet av kudde. Kudden får inte vara för hård eller för mjuk utan den ska vara precis lagom för just dig.

Ha många kuddar i sängen

Passa även på att köpa några extra kuddar så att du kan bädda din säng med flera kuddar. Bäddar du med många fluffiga kuddar i sängen kommer du att upptäcka hur lyxig och snygg din säng blir. Det blir precis samma känsla som när du besöker ett hotell fast att du istället har denna känsla varje dag hemma.

Våra olika kuddar

I och med att vi vet att det är viktigt med en god nattsömn så har vi tagit fram några riktigt sköna kuddar som ska passa dina behov. Vi har riktigt lyxiga dunkuddar med ett yttertyg av finaste bomullscambric och fyllning med anddun och andfjädrar. Vi har även ergonomiska kuddar med ett tvättbart överdrag i polyester och bambu som har en innerkärna med memoryskum och fiber. Våra fiberkuddar har en fyllning av polyestermikrofiber och yttertyg av bomullscambric eller polyester. Vi har valt ut olika varianter att välja mellan oavsett om man vill sova på dun eller fiber.

Vi tycker att du är värd en lyxig vardag där du kan sova på exklusiva kuddar fast till ett mycket bra pris. Nu har du möjlighet att förvandla din vardag till att bli lyx varje dag.