Sänglakan

När du ska välja underlakan är det viktigt att du väljer ett lakan som ger dig den rätta känslan som du vill ha när du ska sova. Här hittar du ett underbart lakan i satinvävd bomull. Lakanet har en hög trådtäthet och ju högre trådtäthet desto skönare lakan och desto bättre mot kvalster och allergier.

Underlakan

Vi tillbringar en stor del av vårt liv i sängen och då är det viktigt att ha sköna sängkläder. Det är viktigt att välja lakan av hög kvalitet så att det blir en behaglig känsla, ingen vill sova på något som skaver eller känns obehagligt. Sängkläder finns i många olika material och kvaliteter. Det finns lakan i bomull, linne, percale, flanell eller satin vilket bidrar till att du har mycket att välja mellan så att du hittar det som passar just dig. De olika materialen har även olika egenskaper där exempelvis vissa blir varma och vissa blir svala.

Hög trådtäthet

Väljer du sängkläder som har en hög trådtäthet upplevs sängkläderna svalare än material med låg trådtäthet. Har man hög trådtäthet på sängkläderna desto bättre kvalitet är det. Svalkande effekten på lakanen har även med materialet och vävtekniken att göra.

Satinvävda lakan

Siexas underlakan är satinvävda i bomull vilket skapar en underbart lyxig känsla. Bomull är en naturlig fiber som har en hög andningsförmåga vilket bidrar till att din hud lättare kan andas. Bomull absorberar även fukt vilket gör att du får en bra kroppstemperatur när du sover. Bomull har en hög tvättålighet och är slitstarkt.

Siexas underlakan har en trådtäthet på hela 300TC vilket bidrar till en mycket hög kvalitet på lakanet och det blir en skön känsla när du sover på det. Våra lakan har en mycket hög kvalitet till ett mycket bra pris.