Fibertäcken

Att välja ett bra täcke är viktigt för en god natts sömn. Här hittar du härligt mjuka och fluffiga fibertäcken i hålfiber av polyester. Hålfiber är ett material som gör att täcket blir väldigt fluffigt och skönt och skapar en lyxig hotellkänsla. Visst vill du ha denna känsla varje dag hemma i ditt sovrum?!

Fibertäcken

Att sova bra på natten är viktigt för ditt välbefinnande och för att sova bra är det viktigt att välja rätt täcke. Ingen vill vakna på natten och vara helt svettig eller vakna och frysa, då sover man inte bra. Därför behöver man tänka efter noga innan man köper ett täcke. Vilket täcke man ska köpa är väldigt individuellt och beror även på vilken inomhustemperatur man har i sin bostad. Inomhustemperaturen kan även variera beroende på vilken årstid det är. I dessa fall kan det vara bra att ha två olika täcken att variera mellan för att få den absolut bästa komforten.

Lättskötta täcken

Väljer du att köpa ett fibertäcke så har du valt ett mycket lättskött täcke. Det går utmärkt att tvätta ofta utan att kvaliten försämras. Det passar bra om man har barn eller är allergisk och man då behöver tvätta täcket ofta.

Våra fibertäcken

Siexas fibertäcken är fyllda med hålfiber och mikrofiber. Att fylla med hålfiber i täcket gör så att täcket blir väldigt mjukt och luftigt och täcket känns precis som ett duntäcke. När man fyller ett täcke med mikrofiber blir täcket mjukt och skönt. Vilket är ett perfekt material för att få ett så skönt täcke som möjligt.

Fibertäcken med dunkänsla

Siexas fibertäcken är lika sköna att sova med som ett duntäcke. Fyllningen i täcket gör så att det blir en dunliknande känsla när du har krupit ner under täcket. Våra priser är mycket fördelaktiga för den höga kvalitet som vi erhåller på våra produkter. Skapa din egen hotellkänsla hemma i ditt hem till ett bra pris.