Sängkläder

Här hittar du våra lyxiga sängkläder i satinvävd bomull och i bambu, allt för att du ska kunna skapa dig en egen hotellkänsla hemma i ditt sovrum. Våra sängkläder har en mycket hög trådtäthet på hela 300TC, vilket bidrar till en lyxigare känsla när du ska sova.

Sängkläder

När du ska välja ett påslakan ska du inte endast titta på vilken färg eller mönster påslakanet har, utan det är viktigt att titta på vilket material och vilken kvalitet det är på materialet. Materialet påverkar oerhört mycket om du kommer sova bra på natten eller inte. Ingen vill sova i ett påslakan och lakan som skaver eller som är för varmt eller för kallt. Oavsett om du väljer bomull, linne, syntet eller satin så ska du välja det som du själv tycker är bäst. Trådtätheten på tyget påverkar också om det är bra kvalitet eller inte. Är det hög trådtäthet får du ett lyxigare påslakan eller lakan. I och med att vi sover så stor del av vårt liv så är det viktigt att unna sig ett skönt påslakan och lakan.

Hos oss hittar du härliga påslakanset med ett påslakan och ett örngott i varje set. Vi har lyxiga påslakanset i satinvävd bomull eller i bambu med en trådtäthet på hela 300TC. Vi har även riktigt fina lakan i satinvävd bomull med en trådtäthet på 300TC.

Det är viktigt att välja ett påslakan, örngott och underlakan som man trivs med och som gör att man sover gott. Därför ska du välja våra fina påslakanset och underlakan som du hittar till ett bra pris för den fina kvaliten.