Fiberkuddar

En bra kudde är något som alla eftersträvar för att få en god natts sömn. Här finns fina fiberkuddar som ger en lika skön känsla som om du låg på dun. Fiberkuddarna har en fyllning av mikrofiber av polyester. Skapa din egen exklusiva hotellkänsla hemma

Fiberkuddar

En riktigt bra kudde är något som alla behöver för att sova skönt och alla vet att en bra nattsömn är viktigt för välbefinnandet. Idag finns det många olika sorters kuddar att välja mellan allt från kuddar i syntetmaterial till naturfyllningar eller formskum som även kallas memoryskum. Allt för att du ska hitta den kudde som passar dig och din kropp bäst. Väljer du fel kudde kan du få problem med spänningar i ryggen och nacken vilket leder till huvudvärk.

En fiberkudde i mikrofiber är gjord av polyester så som vanlig fiber, fast av en mycket tunnare och finare fiber. Mikrofibern ger en dunliknande känsla och brukar även kallas fiberdun. Idag är fiberkuddarna lika sköna och mjuka som dunkuddarna är och är därför ett bra val om man vill ha en billigare kudde fast med samma känsla som dun.

Fiberkuddar är lättskötta

Fiberkuddar är lättskötta och håller sig bra länge om du tar hand om dem väl. Det är viktigt att vädra kuddar i syntet ofta och använd gärna ett kuddskydd under örngottet. Syntetkuddar kan man tvätta ofta och det passar bra för den som har barn eller är allergisk. Tänk på att torktumla kuddarna i låg värme och även med några tennisbollar i maskinen.

Siexa har valt ut några varianter av fiberkuddar för att du ska välja den kudde som passar dig bäst. Vi har fina lyxiga kuddar till ett mycket bra pris.