Om Oss

Högsta möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris!

Siexa AB har ambitionen att vara en komplett leverantör av kuddar, täcken och sängkläder på nätet. Här kan du enkelt beställa och få hem alla produkter som kan tänkas behövas för en god natts sömn! Allt från tyngdtäcken och filtar till kuddar och örngott!

Vi importerar vårt sortiment direkt från fabrik och vi delar tillverkningsplats med flera av Skandinaviens mest välkända varumärkena inom segmentet. Vi använder oss däremot inte av några som helst fördyrande mellanhänder och kan därför erbjuda verkligt hög kvalitet till rimliga priser! Vi lagerhåller själva allt vi säljer och expedierar generellt sett beställningar samma dag de kommer in.

Alla våra produkter är framtagna med expertråd inom sömnkvalitet och täcks via alla relevanta certifieringar (OEKO-TEX, CE, SGS, Sedex, BSCI).

OEKO-TEX

OEKO-TEX® Standard 100 är ett oberoende globalt test- och certifieringssystem för textila rå-, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Certifieringen innebär att textilen i den färdiga produkten är fri från ohälsosamma kemikalier. Certifieringssystemet infördes 1992 och huvudsyftet är att utveckla provningskriterier, gränsvärden och testmetoder på vetenskaplig grund.

CE

Bokstäverna CE är en förkortning för Conformité Européenne vilket betyder i överensstämmelse med EU-direktiven. Att det finns ett CE-märke på en produkt betyder att tillverkaren eller importören intygar att den uppfyller EU:s (Europeiska Unionens) hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

SGS

SGS är världens ledande företag för inspektion, verifiering, testning och certifiering. De är erkända som det globala riktmärket för kvalitet och integritet.

Sedex

Sedex är en av världens ledande etiska handelsorganisationer och arbetar med företag för att förbättra arbetsförhållandena i globala försörjningskedjor.

BSCI

Business Social Compliance Initiative (BSCI) är en ideell organisation. Det inrättades som ett initiativ från Foreign Trade Association som svar på debatten om hur man kan uppnå konvergens inom företagens sociala ansvar. Den implementerar de principiella internationella arbetsnormer som Internationella arbetsorganisationens (ILO) konventioner och FN:s vägledande principer för företag och mänskliga rättigheter (UNGP) och riktlinjer för Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD).